Könnyedén formázható a Fimo gyurma

Fimo gyurma

Fimo gyurma

Kedvünk támad valami nagyon egyedit alkotni? Ebben az esetben szerencsés, ha rendelkezésre áll a Fimo gyurma, amiből hihetetlenül sok mindent lehet megformázni. Nagyon sajátos képességekkel rendelkezik ez a termék, ugyanis amellett, hogy kényelmesen alakítható, a munkálatok végén még lehetőség adódik a dekorálásra.

Precízen kifesthetjük és ezzel megkapja a végleges külsejét. A Fimo gyurmából többféle is van. Választható levegőn száradó, süthető vagy makrózható kivitel. Minden esetben figyeljünk oda a pontos leírásra és tartsuk be az utasításokat. Gyerekek is bátran használhatják, mert nem tartalmaz semmilyen toxikus anyagot. Erre külön figyeltek a gyártók. Hihetetlenül sokoldalú módon alakítható.

A Professional, Soft és Effect Fimo gyurma eltérő keménységgel rendelkezik, de ettől még a termékcsalád tagjai bátran keverhetőek egymással. Elég lesz egyszer kipróbálni és könnyedén rákaphatunk az formázásában rejlő valódi örömök forrására, ami további alkotásra sarkall bennünket. A Fimo gyurma a közös foglalkozás alapja lehet, amivel a család minden tagja kiteljesíti a művészi hajlamait.