Kitűnő telefonközpont 3 fővonal fogadásához

telefonközpont 3 fővonal

Telefonközpont 3 fővonal

Minél kompaktabb egy eszköz, annál nagyobb rá a kereslet, főleg a telekommunikáció terén. Manapság már egy telefonközpont alapesetben 3 fővonal kezelésére képes és ezen felül további bővítési lehetőségek állnak a rendelkezésünkre. Az ilyen eszköz pedig nem nagyobb, mint egy játékkonzol.

Valaha elképzelhetetlen lett volna, hogy ennyire összezsugorítsanak egy ilyen készüléket. A Panasonic telefonközpont 3 fővonal fogadására képes és ezen kívül 8 hibrid mellékállomás is üzemeltethető általa.

Egy sokoldalúan alkalmazható USB porttal is el van látva, amihez további eszközöket csatlakoztathatunk adatátvitel céljából. Automatikusan érzékeli a faxot és SLT mellékállomás hívásazonosítóval szintén rendelkezik.

Mivel egy ilyen telefonközpont 3 fővonal mellett bővíthető is, ezért igény szerint maximum 8 CO fővonalat is fogadhat. Arról nem beszélve, hogy a mellékállomások számát egészen 24-ig növelhetjük. Képes 4 kaputelefon kezelésére és még számos szolgáltatással rendelkezik, amelyeknek a pontos leírása megtalálható a weboldalon.