Bedugós arany fülbevaló a hűség jelképeként

Páratlan csillogást kölcsönözhet az arcnak egy stílusos arany fülbevaló, ezért tökéletes kiegészítője lehet úgy a hétköznapi, mint az ünnepi megjelenésünknek. Az ekszerboltom.hu weboldalon a klasszikus fajták mellett válogathatunk sok bedugós arany fülbevaló közül is, ha ilyen modellre vágyunk.

Ennek viselése meglehetősen kényelmes, nem húzza és nyújtja a fülcimpát, illetve öltözködés közben sem rántja ki a helyéről egy beleakadó ruhadarab. Természetesen, a legtöbben a designja miatt választják ezeket a modelleket, bár mint említettük, kézzelfogható előnyei is vannak.

A webshop termékpalettáján helyet kapott a 14 karátos, köves Infinity bedugós arany fülbevaló is, amelyik fehér cirkónia kövekkel van kirakva. Ez a fektetett nyolcas szimbólum teljességet, bőséget, egységet, áramlást, szerencsét jelent, valamint az örök hűség jelképe. Igazán jól is néz ki, elegáns, de ugyanakkor vagány megjelenést biztosít. A bedugós arany fülbevaló minden tulajdonságát megismerhetjük a fényképe mellett olvasható leírásból.