Színvonalas mosodát keres?

Színvonalas mosoda Budapesten

Színvonalas mosoda Budapesten

Akkor jó helyen jár, hiszen Budapest egyik elismerésre méltó ruhatisztítója az Óceán tisztítószalon. A mosoda több tíz éves tapasztalattal rendelkezik a textilek tisztítás terén. Forduljon hozzájuk bizalommal, hiszen hozzáértő szakemberek fogadják és állnak a szolgálatára!

Többek között, ruhatisztítással, vegytisztítással, foltkezeléssel, szőnyegtisztítással, vasalással, bőr és egyéb kényes anyagok tisztításával, mosásával foglalkozik a cég. Korszerű gépek mellett, tapasztalt dolgozók állnak a rendelkezésére. Komoly tisztítószerek, vegyszerek használatával minőségi munkát végeznek, amivel elégedetté teszik ügyfeleiket. A különböző akciók során, jutányos áron tisztíttathat mindazzal a minőséggel.

Szolgáltatásaik közé tartozik a gyorstisztítás is, ami annak előnyös, akinek nincs ideje odavinni a mosandó holmit és aztán érte menni, így a munkatársak ezzel is a kényelmét szolgálva, házhoz szállítják a frissen mosott és vasalt ruhákat. A mosoda minden ügyfél rendelkezésére áll és ha valakinek sürgős a tisztítás, 50%-os felár ellenében, akár pár óra alatt elvégzik.