A Samsung robotporszívó tisztán tartja az otthonunkat

A Samsung robotporszívó jó munkát végez

A Samsung robotporszívó jó munkát végez

Otthonainkban és munkahelyünkön is egyre több úgynevezett okos berendezés vesz minket körül. Ezek segítik a munkánkat, kényelmesebbé teszik életünket, vagy épp a szórakoztatásunkra lettek kitalálva. Ebbe a kategóriába sorolhatnánk a Samsung robotporszívó készülékeket is. Azonban ezek a berendezések túlmutatnak az okos gépek kategóriáján. Ezek ugyanis nem csak néhány extra funkcióval feljavított háztartási gépek. Döntéshozatalra és tanulásra képes berendezésekről van szó, amelyek mindamellett önállóan elvégzik a kiszabott feladatokat.

Persze egy porszívónak milyen más feladatot lehetne adni, mint a lakás kitakarítása? A Samsung robotporszívó kiváló navigációs rendszere segítségével könnyen felméri a lakást, térképet készít róla, melyet a memóriájában tárol, és minden alkalommal frissít, ha valami változás történik. Az érzékelők segítenek a robotnak elkerülni a falakkal, valamint más tárgyakkal való ütközést, ezért nem kell attól tartanunk, hogy eltöri az értékes padlóvázát, vagy hogy megsérül a falnak való ütközés során.

A Samsung robotporszívó nyugodtan magára hagyható, így amíg végzi a dolgát, addig elmehetünk bevásárolni vagy sétálni a parkba. Akár mindennapra is be lehet állítani, így amíg mi munkában vagyunk, addig a készülék kitakarít. A nagy kerekei miatt könnyen átmegy a kisebb akadályokon is, mint amilyen a szőnyegek rojtja vagy a vezetékek. De az alacsonyabb küszöbök sem jelentenek számára akadályt. Így ha nyitva hagyjuk neki a helyiségek közötti ajtókat, akkor akár az egész lakást kitakaríthatja, mire hazaérkezünk.

A Samsung robotporszívó ugyanis szisztematikusan takarít. A lakásról készített térkép alapján elkészíti a legideálisabb útvonalat, amelyhez tartja magát. Érdemes azt is megjegyezni, hogy bármilyen burkolaton képes jó munkát végezni. A szőnyegre érve automatikusan nagyobb szívóerőre kapcsol, mert itt ez szükséges a por eltávolításáért. Uraim, közeledik a karácsony! Ha még nem döntötték el, mivel lepjék meg kedvesüket, a Samsung robotporszívó igen praktikus választás lesz. Hatalmas meglepetést és örömet okoz minden háziasszonynak, ha egy ilyen masina gördül ki a karácsonyfa alól.