Különféle biztonsági fokozatú zárbetét

Biztonsági zár

Biztonsági zár

A zárak minden épület apró, de fontos részét képezik. Néha komoly értékeket védenek, ezért ajánlott a megfelelő zárbetét használata. Természetesen minél bonyolultabb a szerkezete, annál magasabb az ára, de ez mindig eltörpül azon értékek nagysága mellett, amit megvéd.

Ma már mindenhol széles választékkal találkozik, teljes mértékben mérlegelni tudja, hogy mire van szüksége és ehhez meg is vásárolhatja a megfelelő zárbetétet. Természetesen mi is segítünk a választásban, ha megkérnek rá bennünket.

Annak ellenére, hogy webáruház is vagyunk, munkatársaink telefonon illetve elektronikus levélben minden kérdést megválaszolnak, hogy senkiben sem maradjon kétely a zárbetét kiválasztását illetően. Minden modellnél megjelöltük, hogy hány darab kulcs jár hozzá.

Ha ettől nagyobb mennyiségű kulcsra van szükség, azt már a megrendeléskor jelezni lehet. A szállítás alkalmával a kért mennyiséget küldjük. Ugyanis vannak olyan biztonsági kulcsok, amelyek másolása nem egyszerű, ezért a legjobb már a vásárlásnál ezt biztosítani.