Nyomda Budapest kínálatában a plakátnyomtatás is kérhető

Nyomda Budapest

Nyomda Budapest

A plakátnyomtatás kétféle módon történhet: hagyományos vagy digitális technikával. A nyomda Budapest legforgalmasabb kerületében, a Thán Károly utcában mindkét lehetőséget biztosítja vásárlóinak. A hagyományos plakátnyomtatás lehet ofszet vagy szita nyomtatás,

azonban azokat a plakátokat, amelyeket méretüknél fogva nem tudnak ofszet technikával kinyomtatni, szita nyomtatással vagy digitális nyomtatással valósítják meg. Amennyiben alacsony példányszámról van szó, akkor is a digitális technológiát részesítik előnyben.

A plakátnyomtatás során érdemes figyelembe venni azt is, hogy mennyi időre kerül majd kihelyezésre az adott plakát. Ugyanis a kültéri plakátokat, amelyek hosszabb időre kerülnek ki, érdemes lehet fóliázni vagy laminálni.

A nyomda Budapest belvárosában lehetőséget biztosít arra is, hogy a plakátok egyediek illetve tartósak legyenek. Ezt különböző felületnemesítő eljárások útján van lehetőség kivitelezni, például a matt vagy fényes fólia, illetve az UV lakkozás, ami egyfajta csillogó felületet biztosít a nyomatnak.