4-6-8 székkel ellátott ebédlő bútorok

Bútor étkezőbe

Bútor étkezőbe

Minden bútor akkor mutat jól, ha nagysága arányos a helyiség nagyságával, ahova tenni szeretnénk. A túlzsúfolt szoba, illetve ebédlő azért is kellemetlen, mert állandóan lökdösnünk kell benne a bútorokat, hogy átjussunk a szoba egyik végéből a másikba. Ezenfelül zavaró az állandó zsúfoltság érzése.

Az étkezők esetében tehát meg kell elégednünk akkora asztallal és annyi székkel, amennyi az ebédlőnkben elfér. Jelenleg hatvan fajta étkezőasztalt és hozzáillő széket kínálunk webáruházunkban. Az adott étkezők modellnél található fényképre kattintva újabb lehetőség nyílik meg, hiszen a webáruházunkból vásárolható bútorok többségét több színben kínáljuk.

Emellett itt pontos méreteket is megjelenítünk. Ez elsősorban az asztalok méreténél lényeges. Több asztalunk nyitható. Ezeknél a modelleknél feltüntettük a nyitott és a csukott állapot méretét is.

Amennyiben a kurzort a kinagyított képre tesszük, annak mozgatásával még részletesebben láthatjuk az adott bútort. Mivel az étkezők többsége hitelre is vásárolható, erről is tájékoztatjuk weboldalunkon.