E-roller gyermekeknek és felnőtteknek

E-roller,a tiszta és gazdaságos közlekedésért

E-roller,a tiszta és gazdaságos közlekedésért

Míg régebben a rollereket szinte csak a gyermekek használták, addig mára nagyot változott a helyzet, hiszen ebben a rohanó világunkban, főleg a nagyvárosokban akkora lett a forgalom, hogy gyakran csak lépésről-lépésre haladunk.

Ilyen esetekben nagy hasznunkra lehet az e-roller, amivel sok esetben megelőzhetjük még az autósokat is. Az e-roller környezetbarát, tiszta és csendes működésű, rendkívül praktikus, könnyen szállítható és kis helyen is könnyedén eltárolható.

Olyan szép design-nal rendelkező modellek kaphatóak a piacon, amelyek megfelelnek az aktuális trendeknek is. Az ülés és a kormány magassága egyetlen kézmozdulattal tetszőlegesen beállítható. A jobb rugózás érdekében, elől-hátul lengéscsillapítók vannak beszerelve az e-roller szerkezetébe.

Nem elhanyagolható szempont ezeknek a modern járgányoknak a fenntartási költsége sem, hiszen csak egy konnektorra van szükség ahhoz, hogy feltöltsük az akkumulátort és máris indulhatunk. Amennyiben nagyvárosban él és szereti a mozgást, viszont utálja a forgalmi dugókat, akkor egy e-roller jelenti Önnek a tökéletes megoldást. Rendeljen egyet még ma!