Megszokás vagy sem, kell a Nescafe kapszula!

Nespresso kapszula

Nespresso kapszula

A kávénak sok hódolója van, sokan el sem tudnák képzelni a reggelt egy erős energiabomba nélkül. A kávéval élők nagy hányada azt vallja, hogy megszokásból vagy sem, a reggeli kávé nélkül nem képesek összpontosítani, sőt gyakran kötekedőkké válnak. Ez a koffein miatt történik, mely 2-6 órán keresztül hat.

A Nescafe kapszula több ízesítésben kapható, de az alapanyaga mindegyiknek a kiváló minőségű Arabica kávé. Azoknak a kávéimádóknak, akiknek orvosi javaslatra nem szabad koffeint tartalmazó italokat, ételeket fogyasztani, a gyártó létrehozta a koffeinmentes Nescafe kapszula változatot. Ízben, aromában a két Nescafe kapszula között nincs különbség, csak a koffeinmentes nem éri el a serkentő hatást. Azoknak, akik megszokták, hogy reggel egy kiadós kávé dobja fel a napjukat, nem nagy hasznukra lesz. De ennek ellenére a koffeinmentes kávékapszula sikeres terméke a Nescafe sorozatnak.

Az ízesítések szempontjából több tíz változatot is létrehoztak. A kapszulákban helyet kapott a kávé mellett a karamell, vanília, különböző aromájú kakaók, tejpor és ezeknek kombinációi. A Nespresso kapszula szériájában már a teák is helyet kaptak, igaz, ezekben már kávé nem nagyon van, azonban a fekete tea jóvoltából a koffeintartalmuk továbbra is megmarad. A teát tartalmazó Nespresso kapszula is több változatban kapható, az ízesítése szerint lehet citrom, erdei gyümölcs, illetve kamilla. Az eredeti Nespresso kávékapszula hermetikus zárjeggyel kerül forgalomba, ami garantálja, hogy a kapszulába rejtett aromák, ízek a nap minden szakában minőségi italt eredményeznek.

A Nespresso kapszula használata kávé, illetve teafőzésre komoly előnyökkel szolgál. Elsősorban, a keletkező ital megtartja a minőségi színvonalát, függetlenül attól, hogy mikor készül. Az energiaital készítése gyors és koszmentes. A kapszulás kávéfőzés közben nem keletkezik melléktermék, minden feloldódik, csak a kapszulát kell eldobni. Maga a kávéfőzési folyamat roppant egyszerű, akár egy gyerek is megtanulhatja. 30-40 másodperc alatt üzemképes a kávéfőző, és egyetlen gombnyomásra csoroghat az aromás serkentő ital.