Elektromos áramra alapul a pneumatikus szelep működése

Hatékony a pneumatikus szelep

Hatékony a pneumatikus szelep

Kétségtelenül rengeteget segített a pneumatika az emberiség fejlődésében, amely olyan profi szerkezetek megalkotását tette lehetővé, amelyekkel sokkal egyszerűbbek bizonyos teendők. A rendszerek alappillére a pneumatikus szelep, amelyik a kimagasló működése révén garantálja a több évtizeden át tartó gondmentes funkcionálást.

Természetesen ez egy roppant összetett folyamat, azonban a szakértőknek mindenképp tudni kell erről a kellékről legalább annyit, amennyi a vezérlésre vonatkozik. Nem meglepő, hogy a pneumatikus szelep is villamos energiával működik. Az elektromos áram segítségével egy mágneses tér keletkezik, amelyik elmozdítja az ankercsőben található vasmagot.

Ez a folyamat pedig működésbe lépteti a fontos szeleptányért. Röviden és tömören ennyiből áll a pneumatikus szelep működése, de aki többet akar megtudni, az látogasson el a http://www.hafner-pneumatika.com/hafner-szelepek weboldalra. Itt természetesen nem csak rengeteg infó áll rendelkezésre, hanem a rendelés lehetősége is, amellyel sokan élnek.