A tekla gyöngy előnyei

A tekla gyöngy előnyei

A tekla gyöngy előnyei

A gyongyekszerbolt.hu Magyarország egyik legnagyobb gyöngyökkel foglalkozó kereskedelmi webáruháza. Számos típus és modell kapható, amelyekből kiváló ékszereket és díszeket lehet készíteni. A tekla gyöngy az egyik tipikus darab, amit a legtöbb vásárló szeret.

Ezen kívül természetesen számos más termék is megvásárolható. Ezen az oldalon szinte minden gyöngytípus megrendelhető, mint például a roppantott és csiszolt üveg, az ásvány, a marokkövek, a láncok és kapcsok, valamint a fémekből készült darabok.

A tekla gyöngy szépsége varázslatos, ezért is szeretik nagyon a gyöngyfűzők ezt a modellt. Ez a típus 6, 8 és 10 milliméteres kialakításban vásárolható. A méret általában az átmérőre vonatkozik. A tekla gyöngy többféle kialakításban vásárolható, de a leggyakoribb típus a műanyag és üveg alapanyag.

A műanyag kialakítású gyöngyökben a legnagyobb előny a könnyű fajsúly, ami miatt rendkívül kényelmes a viselése. Nem húzza a nyakat, így alig érezhető, ahogy a testre simul. Sokan szeretik ezen tulajdonsága miatt.