Kerti gyerekház kukorékoló kakassal

Kerti gyerekház

Gyerekeinknek sok mozgásra van szükségük a szabad levegőn, de olyan helyen, ahol teljes biztonságban vannak. Ehhez ideális az udvar, a kert, így a játék igazán kellemes lesz.

Persze kerti gyerekház szintén szükséges a többi játékszer mellett. Így meglesz a kicsiknek a saját házikójuk, amit kedvük szerint, leginkább a saját otthonuk mintájára igyekeznek berendezni. Sőt, ha még egy kakas is kukorékol a házikó tetején, az már igazi otthonos jelleget biztosít. Valódi meseház a curver-lifestyle.hu webáruház készletén szereplő Keter Magic Playhouse műanyag kerti játékház, intenzív színekkel és fantáziadús formákkal. A tetején pedig ott feszít a már említett kakas is.

Mesés kalandokat élhetnek át a csemeték ebben a kerti gyerekházban, amit kedvező áron vásárolhat meg. Kis barátaival nagyon jól elszórakozhat a csemeténk és csak azt lehet észrevenni, hogy már vége is a napnak. Összeszerelni és tisztán tartani egyaránt nagyon könnyű. Addig használható ez a remek minőségű kerti gyerekház, ameddig ki nem növi.