Az álló ventilátor megfelelően hűt

Álló ventilátor

Forró nyári időben mindennél jobban vágyunk valamilyen hűsítő dologra. Egy fürdőre, hideg folyadékra, árnyékra. Testünk hamar felmelegszik és hamar kiizzadjuk a bevitt folyadékot, ezért azt folyamatosan pótolni kell. Egy álló ventilátor remek opció lehet a nagy hőérzet csökkentésére, mégpedig a környezeti levegő megkeverésével.

A ventilátor ezt végzi el hatékonyan, aminek következtében kellemesebb érzésünk támad, nem lesz annyira melegünk. Az álló ventilátor biztonságos rácsot tartalmaz, ami körbeveszi a lapátot, így elkerülhetőek a balesetek. További technikai vívmány és kényelmi funkció a szabályozható forgási sebesség, valamint a forgásirány.

Az álló ventilátor egyetlen irányba vagy oldalra forogva keveri a levegőt, ráadásul folyamatosan nagyobb térben is képes ellátni a feladatát. Az egyszerű kezelhetőség mellett, a kompakt kivitel is hasznos. Az állítható magasság is mérvadó lehet, például ha ülünk, akkor is ránk lehet irányítani a levegőt. Ha pedig nem használjuk, könnyen kisebb méretűre varázsolható, így egyszerűbb a tárolása.