Ideális segítség a szivattyúzáshoz – elektromos áram nélkül!

Benzinmotoros szivattyú webáruház

Benzinmotoros szivattyú webáruház

A benzinmotoros szivattyú használata praktikus és kényelmes módszer, ha villamoshálózattól távol eső helyeken szeretné használni. Ha valóban hatékony megoldást keres, ismerje meg a Benzinmotoros szivattyú webáruház által kínált megbízható készülékeket! Ezek a kiváló minőségű, robbanómotoros berendezések többféle célra is felhasználhatóak: víztelenítésre, valamint általános szivattyúzásra vagy öntözésre. Szállítókapacitásuk révén, alkalmasak nagyobb mennyiségű víz elszállítására.

Nagy emelőmagasságuk és alapos kidolgozásuk megkönnyíti a munkát. Online áruházunkban négyféle típus közül is választhat attól függően, hogy melyik támogatná legjobban a céljait. A Heron EPH 50 benzinmotoros szivattyút főként tiszta használati víz szállítására javasoljuk. Használhatja tartályok, tavak és halastavak, valamint pincék víztelenítésére vagy vízátemelésre – tehát sokoldalú és praktikus munkaeszközről van szó.

Nagyobb teljesítményre képes, de hasonló célt szolgál a Heron EPH 80 benzinmotoros szivattyú is. Ugyancsak a tiszta használati víz elszállítására alkalmazható a HERON EPPH 15-10 benzinmotoros szivattyú, ennek a funkciói azonban kibővülnek az első két típushoz képest: a berendezés a víztelenítés és vízátemelés mellett, nagyszerű szolgálatot tesz abban az esetben is, ha öntözésre vagy locsolásra használná fel azt. Hasznos segítséget jelent olyan helyeken, ahol elektromos motorral működő szivattyú nem használható.

A negyedik típus a szintén sokrétű felhasználást lehetővé tevő, megerősített kivitelű Heron EMPH 80W benzinmotoros szivattyú. A készülék ideális választás, a legfeljebb 30 mm átmérőjű szennyeződéseket vagy iszapot tartalmazó víz átemelésére. A szivattyú árvizes víztelenítésre, árkok és gödrök víztelenítésére alkalmas. Célszerű olyan területen működtetni, ahol a víz darabos szennyeződést tartalmaz. Ha még nem tudja pontosan, hogy Önnek melyik berendezés lenne a legalkalmasabb, a http://szivattyuk.hu/ weboldalon további hasznos információt talál, ami segíthet a döntésben.