A Karcher ipari porszívó mindent felszippant

Karcher ipari porszívó

Karcher ipari porszívó

A gyors és egyben alapos portalanítás nagyon sok esetben kifejezetten jól tud jönni. Erre csak a minőségi termékek képesek, amelyek közül a Karcher ipari porszívó mérföldekkel kiemelkedik a társai mellől. Ez a német termék olyan erőkifejtésre képes, amit még nem láttunk. Csak oda kell helyezni a törmelék fölé és máris minden eltűnik, ami a csövön befér.

A régebbi típusú Karcher ipari porszívó esetében volt egy olyan hátulütő, hogy még a tartály telítődése előtt elkoszolódott a szűrő és emiatt a hatásfok nagyságrendekkel lecsökkent. Ennek a problémának az elkerülése érdekében, a mérnökök beépítettek egy automatikus tisztító programot, ami bizonyos időnként egy nagyobb légáramlattal megtisztítja ezt a részt, így megmarad a kellő szívóerő.

A Karcher ipari porszívó azon magánszemélyek számára kiváló, akik rendszeresen kihasználják a sajátosságait, de egy építkezésen is megállja a helyét, hiszen pontosan erre lett tervezve. Létezik olyan típus is belőle, amelyik a folyadékok felszívására is képes, ami gyakran nagyon előnyös tulajdonság lehet.