Második esély: egy izgalmas és titkos sztori

Második esély

Második esély

Egy jó könyv mindig feldobja az unalmas órákat. Sokan mindig a táskájukban hordják a kedvenc olvasmányukat, hiszen egy hosszabb utazás során vagy váróteremben is nyugodtan elő lehet venni, hogy jobban teljen az idő. Amennyiben egy izgalmas történetet szeretne olvasni, a Második esély c. könyv Maya Banks tollából remek választást jelent.

Egy érzéki jelenetekkel bíró műről van szó, aminek a középpontjában egy titkos elit csapat áll, ami igazából a katonai múlttal rendelkező Kelly testvérek családi vállalkozása. Ha szereti azokat a történeteket, ahol mindig valami izgalmas tárul az olvasó elé, akkor érdemes nekilátni ennek is!

A romantikus sztoriknak is megvan a maguk sikere, ám olykor érdemes egy kicsit felpezsdíteni a mindennapokat valami akcióval és izgalommal. Most 25 százalékos kedvezményben részesül az, aki az oldalról rendeli meg a Második esély regényt. Akár ajándékba is adhatja egy olyan személynek, aki szívesen tölti olvasással a szabadidejét. Remek meglepetésnek minősül karácsonyra, születésnapra és egyéb alkalmakra.