Három különböző típusú Thule kerékpártartó

Thule kerékpártartó

A kerékpáros túrák a hegyekben egyre népszerűbb úti célok az aktív pihenés szerelmeseinek. A Thule kerékpártartó típusok segítségével egyszerű megoldani, hogy egyetlen autón, akár 4 darab biciklivel is útnak induljunk. A modern technikai lehetőségeknek és a Thule cég szakértelmének köszönhetően, ez történhet többféle módon.

Az egyik rég ismert és jól bevált lehetőség, hogy a tetőn szállítjuk a kerékpárokat. Ehhez természetesen szükség van elsősorban egy tetőcsomagtartóra, amire rögzítjük majd a bicikliket. Thule kerékpártartó a vonóhorogra is felszerelhető, feltéve ha rendelkezik ilyesmivel az autó. Mivel sokan szerelnek ilyesmit az autójukra, ki lehet használni ezt a lehetőséget a kétkerekűek szállítására is. 

A Thule kerékpártartó harmadik változata az, amit az autó hátsó ajtójára lehet rögzíteni. Meg kell jegyezni, hogy mindhárom megoldás nagyon jó szállításra ad lehetőséget, azonban az ideális választás természetesen a felhasználók igényei alapján kell történjen. Bármelyik elérhető a stilusosutazas.hu weboldalon keresztül.