Divatórák – időmérés stílusosan

Divatórák

Az okostelefonok elterjedése után, a karórák csillaga leáldozni látszott, hiszen miért viselt volna bárki is egy plusz kiegészítőt, amikor a telefonján is meg tudta nézni a pontos időt?! Azonban a divatórák megjelenésével újra nagy népszerűségre tettek szert ezek az időmérő eszközök, mert már nemcsak funkcionális szerep jut nekik, hanem esztétikai is.

A divatórák nemcsak az órát, adott esetben a dátumot mutatják meg, hanem egy-egy nagyon stílusos ékszerként is helytállnak. Sok esetben nem is lehet észrevenni, hogy nem egy karkötő van a viselője csuklóján, mert a designos külső egészen máshová irányítja a figyelmet.

Azonban egyáltalán nem felesleges az órának a funkciója, mert mégis kényelmesebb és gyorsabb rápillantani, mint elővenni a széles képernyős telefont, feloldani a billentyűzárat, megnézni az időt, majd lezárni a készüléket és eltenni. Tehát, bármennyire is egyszerűnek tűnik az okoseszközökről tájékozódni a Nap állásáról, a divatórák mégis előnyösebbek ebből a szempontból, ráadásul még az öltözéket is feldobják.