Energiatakarékos mélysugárzó lámpa a LED technolóiájával

Mélysugárzó lámpa

A LED-es fényforrások egyre több területen szorítják ki a piacról a hagyományos társaikat, ugyanis az energiatakarékos üzemeltetésük és a hosszú élettartamuk elfeledteti még a kissé magasabb árakat is.

Nincs ez másképp a mélysugárzó lámpa esetében sem, hiszen míg az áruházak próbafülkéiben, raktár és személyzeti helységeiben használt kompakt fénycsöves mélysugárzót néhány hetente cserélni kellett, addig a LED-es változatokról szinte meg is lehet feledkezni, olyan ritkán igényelnek cserét.

Ráadásul a LED mélysugárzó lámpa használatával még a villanyszámla is jelentősen lecsökkenthető, amely tényt figyelembe véve, szinte senki nem szeretne visszatérni az előző megoldásokhoz. Egyetlen dolog, amire figyelni kell, hogy jól válasszuk meg a helyét.

Az álmennyezet alatt el kell férnie a billenő résszel együtt, valamint úgy kell behelyezésre kerüljön, hogy az biztosan megfeleljen, mert a fénye nem állítható. Azonban, ha szem előtt tartjuk ezeket, akkor a LED mélysugárzó lámpa a lehető legjobb választás lehet szinte bárhová.