Ariston Velis Evo 100 bojler dupla víztartállyal

Ariston Velis Evo 100 bojler

Ha unja már, hogy a jelenlegi vízmelegítője korántsem tökéletes, akkor vásároljon egy másikat! Nyári Tibor és Nyári Zoltán szívesen segít Önnek a választásban. Az Ariston Velis Evo 100 bojler képes maximalizálni a felhasználói élményt, a sokrétű funkciónak hála. Előre fel tud készülni a víznyerési időpontokra.

Dupla tartállyal rendelkezik, tehát nem kell attól félnie, hogy hamar kifogy belőle a meleg víz. A kisméretű Ariston Velis Evo 100 bojler könnyen elfér a fürdőszobában. A benne lévő rendszer odafigyel arra, hogy milyen szokásai vannak, és ehhez igazítja a víz felmelegítését.

Mivel magnézium-anód is van benne, ezért nem kell tartania a vízkövesedéstől sem. A bojler-javitas.hu szakemberei készséggel vállalják az Ariston Velis Evo 100 bojler beszerelését. Akár szombaton vagy vasárnap is ráérnek, tehát lépjen velük kapcsolatba, ha úgy érzi, elérkezett az idő a cserére.

Az sem gond, ha másféle típust választ, mert a fivérek ebben az esetben is segítséget nyújtanak. Kedvező áron dolgoznak, és mindig nagyon odafigyelnek a minőségre.