Búvárszivattyú mély, ásott kutakhoz

Különleges búvárszivattyú

Víz nélkül megáll az élet, ezért mindenképp gondoskodnunk a folyamatos Ellátásról. Nem kell napokon át keresgélnünk ehhez a megfelelő eszközöket, mert minden itt van terítéken egy helyen, a szivattyuwebaruhaz.hu weboldalon.

A búvárszivattyú különösen jó szolgálatot tesz az ásott és a csőkút estében. Gyorsan juttat a felszínre nagymennyiségű vizet, aminek mi dönthetjük el a felhasználási módját. Használhatjuk locsolásra, vízellátó rendszerekhez, de a tűzoltáshoz szükséges vizet is biztosíthatjuk ezzel a remek szerkezettel.

Hogyha a folyadékot egy kút mélyéből szeretnénk a felszínre juttatni, arra nem fog megfelelni egy akármilyen berendezés. A búvárszivattyú valamelyik fajtáját kell használnunk. Jól nézzük meg, hogy milyen teljesítménnyel rendelkeznek az adott modellek és azt is tartsuk szem előtt, hogy egyes típusok nem alkalmasak a homokkal keveredett víz szivattyúzására!

Ezeket csak tiszta víz esetén használjuk, különben elromolhatnak. Például az OFT 4” Alpha 9-es búvárszivattyú már alkalmas az olyan víz szivattyúzására is, ami nem teljesen tiszta.