A telefon webáruház garanciát biztosít

Telefon webáruház

Előfordulhat, hogy egyetlen mobilszolgáltató kínálatában sem talál olyan telefont, ami elnyeri a tetszését. Ilyenkor érdemes a kártyafüggetlen készülékek megvásárlása mellett döntenie. Bármilyen SIM kártyát beléjük rakhat.

A telefon webáruház igen nagy készlettel rendelkezik, ennél fogva bőven lesz miből válogatnia. A legnívósabb márkák bukkannak fel a készletben. Lehetőség nyílik magyar menüvel rendelkező iPhone, Samsung, Huawei, LG, Xiaomi vagy Caterpillar készüléket vásárolni.

A tartozékok közül szintén tud választani. A telefon webáruház egyetlen munkanapon belül házhoz tudja szállíttatni a kiválasztott készüléket, amennyiben az éppen raktáron van. Külső raktárról történő rendelés esetén ez egy kicsit hosszabb ideig tarthat. A rendelés 1 vagy 2 éves gyártói garanciával lehetséges.

A fizetésre készpénzzel vagy bankkártyával lehet sort keríteni. Amennyiben valamit szeretne kérdezni a készülékekről, hívja fel az ügyfélszolgálatot! A telefon webáruház készséggel áll a rendelkezésére, ha valamilyen problémája akad.