Sokan nem ismerik a sushi fajtákat.

Ide kattintva megismerheti a sushi fajtákat

Bár minden nemzetnek megvannak a sajátos ételei, kedvelt ízei, ami a leggyakrabban jelenik meg a hétköznapi étkezések során, azért sokan szeretjük kipróbálni más népek specialitásait is. A japán ételek elég kedveltek nálunk, azonban nem mindig vagyunk tisztában azzal, hogy melyik ételnév pontosan mit takar.

Mielőtt elmenne sushizni kattintson ide, hogy tudja mit jelentenek a megnevezések az étlapon! Így sokkal könnyebb lesz választani, hiszen megtörténhet, hogy egyes ételeket azért nem mertük még soha megrendelni, mert nem tudtuk, hogy pontosan milyen összetevőkből áll. A sushi.hu oldalon található rövid összefoglalóban meg lehet tudni azt, hogy mit takarnak a japán éttermek étlapján leggyakrabban előforduló nevek, sőt, ami ugyancsak nagy segítség lehet, hogy mindegyik mellett van egy kép is, így még könnyebb lesz beazonosítani azt.

Amennyiben Önt is az tartotta eddig vissza, hogy ismeretlenül csengtek a különböző japán megnevezések, tanulmányozza át ezt a kis ismertetőt és kóstolja meg a legvonzóbb ínyencségeket!