A Trotec TTK berendezések az okot szüntetik meg

Trotec TTK

Trotec TTK

A meleg levegő több nedvességet tud megkötni, mint a hideg, ezért amikor találkozik egy lényegesebb kisebb hőmérsékletű felülettel, akkor a víz lecsapódik rajta. Télen, a fűtési időszakban ez sokszor problémát jelent, mert a nem megfelelően szigetelt falak és a hűvösebb sarkok nedvessé válnak és tökéletes táptalajt biztosítanak a penészgombák megtelepedésének.

A Trotec TTK modelljei képesek normál szintre csökkenteni a levegő páratartalmát, ezáltal megszüntetik a penésznek ideális környezetet. Tehát ezért van az, hogy a csúnya foltok és a dohos szag ellen sokkal jobban beválik a Trotec TTK berendezés, mint bármilyen vegyszer vagy otthoni készítmény. 

Ugyanis ez utóbbiak csak a tünetet kezelik és nem az okot, ami a túl magas páratartalomban keresendő. Amennyiben Ön is szeretne végérvényesen megszabadulni a penésztől, akkor még egyszer utoljára mossa, törölje le valamivel a foltokat és utána hagyja, hogy a Trotec TTK készülékek valamelyike végezze a dolgát! Meglátja, soha nem fognak visszatérni a kellemetlenségek!