A munkavédelmi szemüveg sokszor nélkülözhetetlen

munkavédelmi szemüveg

Munkavédelmi szemüveg

Nem véletlenül van az a mondás, hogy úgy vigyázzunk valamire, mint a szemünk fényére. A látásunk ugyanis valóban igazi kincs. Bizonyos tevékenységi körökben a munkavédelmi szemüveg biztosítja a szemnek a lehető legjobb védelmet. Természetesen szakmája válogatja, hogy ennek az eszköznek milyennek kell lennie.

A szemüveg biztosítását és helyes megválasztását a törvény is támogatja, mivel az aktuálisan érvényben lévő munkavédelmi előírások szigorúan meghatározzák, hogy milyen paramétereknek kell megfelelnie egy ilyen eszköznek. A munkavédelmi szemüveg a hegesztőknek lehet automata hegesztő fejpajzs, száras vagy zárt kivitelezésű.

Bármilyen típusú munkához is válasszunk egy ilyen kelléket, fontos, hogy a védelmi jellege mellett, kényelmes viseletet is biztosítson. Éppen ezért, az optimális munkavédelmi szemüveg maradéktalanul illeszkedik az archoz és könnyű szerkezete miatt nem terhes az alkalmazása. A netpolc.hu webáruházban többféle modell is megrendelhető a kiváló Portwest márka képviseletében.