Tefal WOK a minőség jegyében

Tefal WOK

Tefal WOK

A hazai ízek mellett, érdemes lehet kipróbálni más recepteket is, amelyek páratlan élményeket garantálhatnak. A Távol-Keleten gyakran használnak egy különleges edényt az ételek főzésre, sütésére egyaránt. A kialakítása speciális módon történt, aminek eredményeképpen a belső részben egyedi hőmérsékleti feltételek uralkodnak. A Tefal WOK alkalmas a megszokott alapanyagok mellett, a sajátos jellemzőkkel bíró élelmiszerek elkészítésére is.

A gyártók komoly hangsúlyt fektettek a részletekre, ami a belső felületet illeti. Titániummal és ásványi komponensekkel lett ötvözve, aminek az eredményeképpen létrejött egy tapadásmentes és kopásálló réteg. A Tefal WOK el van látva a megszokottnak mondható Thermo Spot ponttal, ami azonnal jelzi, amikor az edény elérte a tökéletes hőmérsékletet.

Ha eddig még nem volt szerencsénk kipróbálni ezt a speciális edénytípust, akkor ne várjunk tovább! Az eredményesség garantált, amit tapasztalni fogunk az első alkalommal. Amennyiben biztosan nem akarjuk megsérteni a Tefal WOK alját, érdemes fa vagy műanyag eszközökkel kavargatni az abban elhelyezett alapanyagokat.