Mesés kiegészítő a baba hajpánt

baba hajpánt

Baba hajpánt

A szülők és rokonok a kislányokra valódi hercegnőkként tekintenek. Ha a csöppségnek hosszú haja van, akkor a baba hajpánt igazán szükséges. Sok anyuka szereti kényeztetni picinyét új ruhák és tartozékok megvásárlásával. A kislányoknak meseszép ruhák, szoknyák, nadrágok és kardigánok készülnek. Az említett csodálatos kiegészítő tökéletes lehet egy otthoni fotózásra is.

A kiváló minőségnek köszönhetően, ezeket akár 1-2 évig is viselhetik a kislányok. Egy hosszú göndör hajú lánykának a baba hajpánt azért is nagyon hasznos, mert ennek köszönhetően könnyedén eltávolíthatjuk a zavaró tincseket az arcáról. Ezeket a divatos és elegáns fejpántokat a legtöbb esetben masni, virág vagy korona ékesíti.

Néhány kislány annyira szereti a hajszalagjait, hogy még alváskor sem hajlandóak megválni azoktól. A baba hajpánt eltakarja a gyermekek fülét, így nem kell félni az utcai széltől vagy a légkondicionálóktól. A vásárláskor részesítsük előnyben a természetes hipoallergén anyagokat, mert azok nem irritálják a finom és érzékeny bőrüket.