Targoncavezetői tanfolyam kedvező áron

Kiváló álláslehetőségek

A targonca vezetéséhez jogosítványt kell szerezni. Ennek az igazolványnak a birtokba vételéhez pedig targoncavezetői tanfolyam szükséges. Ha valaki szeretne egy ilyen képesítéshez jutni, keressen rá a transzportstudium.hu weboldalra, ahol részletes információk várják az ügyfeleket.

Összegezve azt, hogy milyen feltételei vannak a targonca jogosítvány megszerzésének, elmondható, hogy nincsenek különösebb követelmények arra vonatkozólag, hogy ki végezheti el a képzést.

A targoncavezetői tanfolyam jelentkezési feltételei közé tartozik a 8 általános iskolai végzettség, az egészségügyi alkalmasság és a hatósági vizsgáig betöltött 18. életév. A targoncavezetői jogosítvány megszerzéséhez a résztvevők a tanfolyam alatt elsajátítják egyrészt a gépkezelőket illető általános ismereteket, másrészt pedig a targoncavezetők speciális feladatait.

A targoncavezetői tanfolyam menetéről azt kell tudni, hogy minimum 10 fő esetén kerül rá sor, az időtartama pedig 3 hét a vizsgákkal együtt. Éljen Ön is a transzportstudium.hu által adott kiváló lehetőséggel a targoncavezetői jogosítvány megszerzéséhez!