Szabályok a párátlanító használatához

Párátlanító készülék

Különböző problémák merülhetnek fel az ingatlanban. Tartsa a helyiség levegőjét a megfelelő hőmérsékleten, és kerülje el a penész kialakulását. Szerezze be a párátlanító készüléket, aminek a használata és az elhelyezése rendkívül egyszerű. Minden alkalommal csakis a beltérben használja, és helyezze el egy sima felületre.

Ne tegyen köré semmit, biztosítson neki kellő helyet, hogy megfelelően forgassa a körülötte lévő levegőt, valamint tartsa távol minden hősugárzó készüléktől, akár radiátortól, akár kályhától. Annak érdekében, hogy megfelelően működjön, a párátlanítót soha ne használja 5°C alatt vagy 35 °C fölött.

Némelyik modell kerekekkel rendelkezik, így gurításra alkalmas, úgy a szőnyegen, mint a padlón. A legkiemelkedőbb hatást akkor éri el, ha betartja ezeket a szabályokat, és a zárt térben alkalmazza a készüléket. Ajánlott az ablakokat és az ajtókat is bezárni, hogy ne jusson be még több párás levegő. Továbbá javasolt a párátlanítót egyenesen a hálózatra csatlakoztatni, ne használjon elosztót, amibe más berendezéseket is csatlakoztat.