Spóroljon időt és pénzt egy hőkamerával!

Hőkamera

Hőkamera

Számtalanszor előfordult már, hogy utólag megbántuk a figyelmetlenségünket, aminek utólagos megoldására sokkal több pénzt, időt és energiát voltunk kénytelenek fordítani. Itt a lehetőség előzetes óvintézkedéseket megtenni otthonunk, munkahelyünk, vagy bármilyen más helyszín kapcsán, ahol mi magunk, esetleg szeretteink gyakrabban megfordulnak, a praktikus hőkamera használatával.

Ez az egyszerűen, akár egyetlen kézzel is használható műszer a testekből kiáramló infravörös sugarakat felhasználva hő-képet alkot, amit opcionálisan szöveges vagy hangüzenettel mellékelve, akár szakembereknek is továbbíthatunk, de akár mi is megtehetjük a kellő óvintézkedéseket, a hibák kijavítását.

Ilyen képek segítségével érintkezésmentesen, gyorsabban és hatékonyabban azonosíthatunk például csőtöréseket, hőszigetelési hiányosságokat, sőt, még villanyszerelési problémákat is. Hasonló „láthatatlan” vagy nehezebben lokalizálható hibák észlelése egy hőkamera nélkül sokkal körülményesebb, gyakran még falbontás is szükséges.