Sokszor remek választás a kültéri zászló

Zászlók kültéri kivitelben

Zászlók kültéri kivitelben

A HungaroDekor mellett bátran lehet dönteni, amikor valakinek nagy- vagy épp kismennyiségben szüksége lenne különféle zászlókra. A zászlókészítés a cég fő profilja már évek óta. Itt tapasztalatból és hozzáértésből nincs hiány, és a munkatársak a legkorszerűbb technológiákkal dolgoznak.

A zászlókészítés szolgáltatás vonatkozik a beltéri és kültéri produktumokra egyaránt. A legmodernebb gyártási eljárással extra tartós zászlók is előállíthatók. Ezeknek az élettartama kétszer annyi, mint a régebbieké. A zászlókészítés segítségével legyárthatóak azok a digitálisan nyomott kellékek is, amelyeknek a hátoldala teljes mértékben látható. Mi a trükk ekkor? A szakértők az eszközöket két oldalról nyomtatják egy időben. Ennek hála ugyanannyi festék jut mindkét oldalra, és a hátoldal is tökéletesen látható lesz, a halvány színek esetén is.

A zászlókészítés akkor is kérhető, amikor valakinek céges reklámzászlókra van szüksége. A grafikát a megrendelést követően a HungaroDekor grafikusa ellenőrzi. Ha minden rendben van, akkor kiküldi a látványtervet. Ha ez megfelel a kliensnek, akkor már el is kezdik a kollégák a nyomtatást. Az ellenőrzés és a látványterv, megrendelés esetén ingyenes. Ha egy kliens ezt a céget választja, vagyis innen rendelne, de nem rendelkezik nyomtatható grafikával, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a Hungaro Dekor grafikusa a leterheltségétől függően vállalja a tervezést is.

Ez vonatkozik a kültéri zászló modellekre is. A vállalat magas minőségű alapanyagokkal dolgozik, így a kültéri zászló sokáig ép marad. Természetesen a megrendelőnek tudnia kell, hogy nem egyszerű dolog pontosan meghatározni, hogy egy adott kültéri zászló meddig is bírja. Ez rengeteg mindentől függ. Ugye az a szakértő, aki ezzel foglalkozik, nem tudja, hogy ott, ahol a kültéri zászló kihelyezésre kerül, mennyire erősen fúj a szél és milyen egyéb időjárási viszontagságoknak van kitéve az eszköz. Még az erős napfény sem kedvez a kelléknek, ezért ezt is figyelembe kell venni. Továbbá az is sokat számít, ha viharban például nem húzzák be a zászlót.