A cross kerékpár minden terephez ideális

Cross kerékpár

Cross kerékpár

A bicikli kiválasztásánál sokan az arany középutat keresik. A cross kerékpár azoknak tökéletes választás, akik nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább kétkerekűt akarják beszerezni és változatos terepen közlekednek. A kényelem mellett, a száguldozásról is gondoskodik, amelyek nem igazán szoktak egy cipőben járni.

Mindegy, hogy a munkába járáshoz szeretnéd róni az aszfaltot vagy a hétvégi tereptúrákra keresel igazi társat, a gyártó több mint 50 éve fejleszti tökéletesre a bicikliket.

A váltó általában széles áttételi tartománnyal rendelkezik, aminek a fenntartási költsége igen alacsony, így esetleges hiba esetén is gyorsan javítható. A hidraulikus tárcsafék inkább a csúcskategóriában szokott előfordulni, azonban a cross kerékpárok között megfizethető áron is találsz. Előnye, hogy nem függ a kinti időjárástól és az alkatrészeket ritkán kell cserélni.

A kerekek szintén a legjobb minőségből lettek válogatva, kiváló gördülést és biztonságot ígérnek. A beszerzésük olcsó, így plusz költségek miatt sem kell aggódni.