Sok mindentől föggnek a rögzített fogsor árak

Alacsony rögzített fogsor árak

Aki picivel idősebb, és volt mondjuk húsz éve, illetve mostanában is fogorvosnál, biztosan megfigyelte, hogy mennyit fejlődött ez a terület. Szinte évente jelennek meg olyan eszközök és technikák, amelyeknek köszönhetően még tökéletesebb eredmény érhető el. Az innováció nyilván kihat az árakra is. A rögzített fogsor árak valóban magasak lehetnek akkor, amikor a páciens csakis kiváló eredményt szeretne és olyan fogakat, amelyek egyszerre ellenállóak, esztétikusak és igazi hatást keltenek.

Napjainkban már a szakemberek olyan profi alapanyagokat, módszereket és eljárásokat alkalmaznak a fogsorok készítéséhez és a fogpótláshoz, hogy szinte minden egyes esetben maximálisan ki tudják elégíteni a páciens igényeit. Amint az említésre került, a pótlás, rögzített fogsor két szerepet tölt be: esztétikait, tehát, hogy szép legyen a mosoly, és funkcionálist, azaz a fogsor garantálni tudja a megfelelő rágást. A fogak pótlása mindig a lenyomatvétellel indul. A rögzített fogsor árak nagyban függnek ennek az eredményétől is, hiszen ez alapján dönti el a szakértő, hogy mi is a legmegfelelőbb a kliensnek.

A sikert a mai számítógépes eljárások garantálják, amelyeknek hála a fogsor szinte megtévesztésig hasonlít az eredeti fogakhoz. Ezen kívül a műfogsor készítés árak is sok mindentől függnek. Gyakran megesik, hogy a szakemberek a kombinált fogpótlást javasolják a páciensnek. Ez két fő részből épül fel, egy kivehető fogsorból és egy rögzített fogászati hídból. A fogorvosok olyan helyzetekben döntenek emellett, amikor a meglévő fogak száma és azok helyzete nem teszi lehetővé csupán a rögzített fogpótlás, vagyis a fogászati híd készítését.

Ekkor kell két részre osztani a fogpótlást. Először is készül egy fogászati híd, és a híd mellé majd egy kivehető fogsor is. A kivehető rész patentja kapcsolódik a rögzített híd rejtett patentjához, ami lehető teszi az eltávolítását. Ez a speciális, kis méretű szerkezet úgy van megalkotva, hogy a fogsor alá kerüljön és így nem látszik. Ez esetben a műfogsor készítés árak kicsit magasabbak is lehetnek.