A Bosch konyhai robotgép megkönnyíti a dolgát

Bosch konyhai robotgép

Háziasszonyként néha úgy érezzük, hogy semmi segítségünk nincs, mintha a tűzhelyhez lennénk tapasztva, a családot viszont el kell látnunk egészséges és finom ételekkel.

Nem szabad csüggedni, mert itt van például a Bosch konyhai robotgép, ami jelentősen megkönnyíti a konyhában végzett napi feladatainkat. Remek gépről beszélünk, olyanról, amit ha birtokolunk, soha többé nem adjuk ki a kezünkből. El sem fogjuk tudni nélküle képzelni az otthoni sütés-főzést. Beszerezhető a homex.hu webáruházból a Bosch konyhai robotgép, ami rozsdamentes acélból készült. Multifunkcionális szerkezet, több mint 50 féle funkcióval ellátva. Kávédarálásra, jégzúzásra egyaránt alkalmas, tartozékai között megtalálható a mixer, a szeletelő, az aprító, reszelő, dagasztó, a habverő, illetve a turmix.

A gyártók ellátták két működési sebességgel, valamint egy nagy teljesítményű, 800 W motorral. Ha most megrendeli a Bosch konyhai robotgépet, ajándékba egy kenyérvágó kést is mellékel Önnek a webáruház. Válassza ezt a gépet!