Roppant speciális a memory párna

Memory párna

A mai modern, stresszforrásokban gazdag korban bizony elképesztően sokat javíthat az ember állapotán, kedvén egy pihentető alvás vagy épp nyugodt relaxáció. Mivel a memory párna korszerű kivitelezésekre és kiváló alapanyagokra alapszik, ezért nem vitás, hogy ez jelenti azt az eszközt, amit kötelező megvenni, főleg azoknak, akik a stressz mellett a nyak és a váll fájdalmával is le akarnak számolni.

Nagy különlegesség az elmúlt években az úgynevezett ezüst szálakat tartalmazó memory párna. A produktum így is a hagyományos párnaformát idézi, ötvözve azt a modern ergonómiai igényekkel. Az ezüst szálaknak köszönhetően emellett garantált a selymes tapintás és hűs érzet, ami nyáron igazi áldás lehet.

Ezeknek a jótékony tulajdonságai közé tartozik, hogy meggátolják a baktériumok elszaporodását, így semlegesítik a kellemetlen szagokat. A memory párna legfőbb komponense az a bizonyos szivacs, amit a 60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az űrhajósok a 0 gravitációban is megkapják a megfelelő testtartást és súlyeloszlást.