Mire való az indol3c?

Indol3c kapszula

Több súlyos kórkép fennállását idézhetik elő a hormonális egyensúlytalanságok, amelyek nagyon gyakran az ösztrogéndominancia miatt jelentkeznek. Ezeknek a problémáknak a megszüntetésére az orvosok által felírt gyógyszerek mellett, léteznek már természetes készítmények is, az indol3c kapszula pedig pontosan ilyen.

Ez egy olyan hatóanyag, ami segíti a szervezet méregtelenítési folyamatait. Nézzük meg pontosan, hogy milyen állapotok esetében nélkülözhetetlen az indol3c! Például mióma, policisztás petefészek szindróma, endometriózis, illetve premenstruációs szindróma esetén.

Még abban az esetben is, ha az ösztrogéndominancia nem eredményez különösebb nőgyógyászati betegséget, érdemes kivezetni a szervezetből a fölösleges ösztrogéneket, xenoösztrogéneket. Ha ez megtörténik, akkor helyreáll a szervezet hormonális egyensúlya. Az indol3c segíthet ebben, ami a gyulladásos folyamatok visszaszorításában, az immunvédelem javításában, valamint az elhízás megelőzésében is nagyon fontos szerepet játszik.

Sejtbiológiai tanulmányok kimutatták, hogy az indol3c jelentősen támogatja a sejtek egészségét. Mivel nem csak az ösztrogéndominanciával küzdők száma növekszik napjainkban számottevően, hanem a cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával küszködőké is, nem hagyhatjuk szó nélkül az inozitol por hatását sem. Az inzulinrezisztencia tünetei között felsorolható a hízékonyság, leginkább a hason jelentkező túlsúly, a fáradékonyság, a száraz bőr, magas vérnyomás, koncentrációs nehézségek, hajhullás, a menstruációs problémák, esetleg a meddőség.

Nagyon sok nőgyógyászati probléma okozója az inzulinrezisztencia, ami ellen feltétlenül tenni kell! Amennyiben természetes módon szeretné a beteg a gyógyulás folyamatát elősegíteni, az inozitol por összetevőt tartalmazó készítménnyel ezt megteheti. A wisetreenaturals.hu weboldalon megvásárolható WTN myo-inozitol komplex, 60 darab kapszulát tartalmazó készítmény egyszerűen megrendelhető. 8800 Forint feletti vásárlás esetén, ingyenes a házhozszállítás.