Őszi egérinvázió ellen

Egér élvegfogó

Egér élvegfogó

Az egér a világ minden táján megél. Vannak olyan helyek, ahol teljesen természetes együtt élni velük, de ez vidékünkre nem jellemző. Különösen most, az őszi időszakban nagy az egérinvázió, hiszen az állatkák szintén keresik az áttelelési lehetőséget, ahol biztonságban és melegben tudják meghúzni magukat tavaszig.

A Mostveged.hu oldalon svájci csapdák kaphatók, amelyeknek segítségével nagy biztonsággal tudjuk elkapni ezt a kellemetlen kis rágcsálót. A Mostveged.hu oldalon található fogók élve ejtik csapdába az állatot.

Majd amikor halljuk, hogy már megvan, a legjobb a háztól jó messzire elvinni és ott kiengedni az általában nálunk sokkal inkább megrémült egeret. Ugyanis ha túl közel engedjük el, előfordulhat, hogy egy rövid idő elteltével ismét a vendégünk lesz.

Ha esetleg a falban valahol egérlyukat fedezünk fel, és még esetleg friss nyomokat is látunk mellette, akkor is érdemes odahelyezni a fogót, hiszen nagyon valószínű, hogy egy ügyes kis vendégünk van, aki figyelmünket elkerülve tevékenykedik a házban. A Mostveged.hu oldalon egyéb termékeinket is megtekinthet.