Ne habozzon! Szerezze meg a gépkezelő jogosítványt!

Gépkezelő jogosítvány

Gépkezelő jogosítvány

Sok vállalkozó áthágja a jogszabályokat, hogy kevéske anyagi hasznot szerezzen a versenytársaival szemben. Ez legtöbbször kiderül és akkor nagy bajban találják magukat.

Az építőiparban is divat volt egy ideig, hogy a darukat gépkezelő jogosítvány hiányában üzemeltették, felkészületlen személyek által. Ez olyan kihágás, amit a jogszabályok rendkívüli mértékben büntetnek. Ha erre a kihágásra egy baleste során derül fény, beláthatatlan dolgokat vonhat maga után a cég és az alkalmazott számára egyaránt.

Ezért ezt a dolgot jelenleg messze elkerülik az alkalmazók, hiszen a jogszabályok szigorával senki nem szeretne ujjat húzni. Aki emelődarut szeretne kezelni minden pardon nélkül, el kell végezze a tanfolyamot, ami a gépkezelő jogosítvány megszerzésére jogosítja fel. A tanfolyam elvégzése nem kerül különleges erőfeszítésbe, főleg akiknek már van némi tapasztalatuk. A képzés időtartama mindössze 2 hét, aminek során elméleti és gyakorlati oktatás is van. Már jelentkezni is lehet a transzportstudium.hu honlapon a következő időpontra.