Nagyon kelendő az Ulefone Vienna

Ulefone Vienna

Egyesek azt gondolják, hogy az Ulefone csakis olyan mobilokat dob piacra, amelyek jó videókat, képeket és hangfelvételeket készítenek.

Az igazság az, hogy az Ulefone Vienna megjelenésével teljesen bebizonyosodott, hogy a gyártó ennél sokkal többre képes, és a pozitív tulajdonságok egyből felszínre törnek, alig pár perces használat után. A Vienna telefonról bátran kijelenthető, hogy nem csak a hangzásért vehető és szerethető meg. Az új Ulefone Vienna olyan kialakítást kapott, ami minden intelligens kütyürajongót elámít. A teljesítményről mindent elárul az MTK MT6753 nyolcmagos 64 bites processzor, ami bármikor képes a végletekig elmenni, ha az alkalmazások futtatásáról van szó.

Nyilván az Ulefone Vienna a szórakozás nagymestere is, ugyanis zene, videó, TV app vagy éppen a játékok futtatása sem okoz gondot neki, sőt, mindezt hibátlanul, a lehető legkiválóbban teszi. Az Ulefone Vienna alapját a nélkülözhetetlen 3GB RAM, amivel egyszerre több applikáció is nyugodtan futtatható. Ez a készülék tehát egy igazi remekmű a kütyük világában.