Kreatív nyelvtanulás BeHappy módra

Kreatív nyelvtanulás

Kreatív nyelvtanulás

Az angol nyelv ismerete igen hasznosnak bizonyul, úgy álláskeresés esetén, mint a hétköznapokban. Hiszen rengeteg információ csak angol nyelven érhető el és sok esetben a munkagépek, használati cikkek is csak az angol parancsszavakra vannak megtanítva.

A kreatív nyelvtanulás azoknak kínál remek lehetőséget, akik úgy vélik, hogy fontos az egyéni munka is az előrehaladáshoz. A BeHappy kreatív nyelvtanulás tanfolyamai ötvözik a csoportos tanulást, az egyéni, magántanár által vezetett ismeretszerzést. A nyelvtant mindenki a saját tempójában sajátíthatja el, amihez annyi segítséget vehet igénybe, amennyit csak szükségesnek érez.

Az oktatás időpontjai ki vannak tűzve, de a jelenlét nem minden alkalommal kötelező, így akkor foglalkozhatunk a tanulással, amikor tényleg van rá időnk és maximálisan oda tudunk figyelni. A kreatív nyelvtanulás másik része a csoportos nyelvgyakorlás, ami esetében már fontos, hogy a többiekkel is kapcsolatba kerüljünk, hiszen egy idegen nyelven való kommunikáció akkor tud rutinná válni, ha minél többet és több személlyel beszélgetünk.