Kikkoman szójaszósz a keleti ízek kedvelőinek

Kikkoman szójaszósz

Kikkoman szójaszósz

Az ázsiai konyha előszeretettel használja ízesítőként a szójaszószt. Sós íze jellegzetes. Aki az ázsiai konyhát szereti, az elsősorban a szójaszósz miatt érez így. Rengeteg típus kapható a kereskedelemben. Ezek közül a legkedveltebb a Kikkoman szójaszósz. Az 1704 óta működő vállalat megannyi féle szószt gyárt, amelyek között vannak sósabbak, enyhébbek, világosabbak vagy éppen sötét színűek.

A gazdag választék és a különféle textúra lehetővé teszi, hogy mind a kínai, mint a japán ételek elkészítését hűen lehessen követni. A Kikkoman szójaszósz most 1 literes kiszerelésben a webáruházunkban is kapható. Vásároljon belőle akár már ma!

Az erjesztett szójababból, olajtalan szójapehelyből és búzából készült Kikkoman szójaszósz minden mártást és szószt remekül feldob, ezért nem maradhat ki az Ön konyhájából sem! Mézzel és chili porral kombinálva édes-sós-pikáns pácokat készíthet belőle. Nagyon praktikus receptekkel is segítjük a termék felhasználását, a honlapunkon ezeket szintén megtekintheti a részletes termékleírás alatt.