Hasznos és divatos viselet a Payper kapucnis pulóver

Payper kapucnis pulóver

Payper kapucnis pulóver

A hidegebb, őszi időszak beálltával szükségszerű a vastagabb ruházat viselése, a munkahelyen és a szabadidőben végzett tevékenységek alatt. A Payper kapucnis pulóver kiváló hőtartó tulajdonságának köszönhetően, megfelelő öltözéknek bizonyul a szomorkás időjárásban.

Az egyenruha lényege, hogy jelezze az egyén hovatartozását és népszerűsítse a munkáltató vállalatot is, de mellette kényelmesnek kell lennie a mindennapi munkavégzés során. A Payper Atlanta Lady csuklyás felsőruházat olasz tervezés által készült, minőségi pamut alapanyagból. Ranglan kialakítású ujjak jellemezik, kenguru zsebbel és oldalt egy kisebb, cipzár segítségével zárható zseb található rajta. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas a Payper kapucnis pulóver, a remek anyagának jóvoltából és tökéletesen kiegészíti a munkaruha készletet, sőt, bármilyen matrica is könnyen ráilleszthető.

A derékrész passzéval ellátott és enyhén szűkített, így a kényelem mellett trendi öltözék is. A Payper kapucnis pulóver mindkét nem képviselőjének kedvencévé válhat, az egyedi stílusának köszönhetően.