Kamilla patika tele minden jóval

Kamilla patika

Mindenkinek van otthon egy gyógyszercsomagja, amiből azonnal bevetheti azt, amire éppen szükség van. A Kamilla patika oldalán olyan készítményeket találhat, amelyek ennek a csomagnak a bővítésére szolgálnak. Vagyis olyan, vény nélkül kapható gyógyszereket szerezhet be itt, amelyek azonnali segítséget nyújthatnak, ha szükség van rájuk.

Ilyenek a fájdalomcsillapítók, a viszketést enyhítő krémek, orrcseppek, vitaminok, gyógyteák és így tovább. Ezek közül érdemes otthon tartani olyan eszközöket, amelyekkel megoldható a sebkezelés, vagyis kötszereket, sebfertőtlenítő szereket, égéskor használatos spray-ket.

A meghűlés tüneteinek enyhítésére is érdemes egy-két gyógyszert megvásárolni, hiszen napjainkban nagyon gyakran fordulnak elő, évente többször is az ilyen betegségek. Továbbá a hasmenés, szorulás és puffadás is elég gyakori, így jó, ha van otthon valamilyen szer ellenük. Az általános állapot felmérésére is kaphat eszközöket a Kamilla patika által, mivel ott megvásárolhatja a vércukorszint ellenőrzéséhez szükséges tesztcsíkokat is.