Az ONE STEP gél lakk szett remek tulajdonsága

One Step gél lakk szett

Ha valaki manikűrt és pedikűrt szeretne csináltatni, az nem biztos, hogy mindkettőt egy időponton képes megvárni, hiszen elég sok ideig tart. Ilyenkor általában kérnek egy másik időpontot. Az ONE STEP gél lakk szett megérkezésével az efféle problémával nem kell többé foglalkoznia, illetve aggódnia miatta.

A gyártók leginkább arra törekednek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legtartósabb eredményt tudják biztosítani. Használatával kapcsolatban érdemes tudni néhány dolgot. Először is fel kell a körmöt bolyhozni, majd portalanítani. A következő lépés, hogy felviszi a választott folyadékot, aztán az ONE STEP gél lakk szett valamelyikét fel kell kenni egy rétegben.

Az UV-lámpa alatt két percig célszerű tartani, és már be is van fejezve a folyamat. Tartóssága biztosan kitart két-három hétig. A leoldás hasonlóan működik, mint a hagyományos típusoknál, viszont a kevesebb réteg miatt gyorsabban leázik. Az ONE STEP gél lakk szett megrendelhető a webáruházakból is. Rendkívül egyszerűen kivitelezhető minden a vásárlást illetően.