Internet előfizetés fillérekért

Olcsó Internet előfizetés

Olcsó Internet előfizetés

Érdemes alaposan átfésülni az Invitel Zrt. által felajánlott internetes csomagokat. Háromféle tv internet előfizetés közül lehetséges választani. A Kolibri M 5Mbit/s sebességet garantál havi 2590 Ft-ért. A következő csomag neve Kolibri L, ez 10Mbit/s sebességű internetet kínál 4690 Ft-ért, végül pedig a Kolibri XL 15 Mbit/s-mal szárnyal és 5690 Ft-ba kerül.

Mindhárom internet előfizetés bekötése díjmentes, a megrendeléssel pedig 24 hónapos hűségidőbe egyezik bele a kuncsaft. A csomagok megrendelése megoldható az 1288-as ügyfélszolgálati telefonszámon, valamint online felületen is. Az árak változatlanok maradnak E-számla esetén. Ez pedig azt jelenti, hogy a havonta kifizetendő összegről a kliens rendszeresen e-mail-ben értesül.

Ezzel a lépéssel a természetvédelem szerves része lesz, ugyanis a szolgáltatónak nem szükséges a tudósításhoz papírt felhasználnia. Ezek mellett, kevésbé időigényes a megrendelő számára is a havi díj kifizetése, hiszen ahelyett, hogy elsétálna a legközelebbi fizetőponthoz, kényelmesen a fotelból is elintézheti az átutalást.