Igényes és olcsó szállás Esztergomban

Hosszabb távra is ideális szállás

Ma már a távolság nem jelenthet gondot, szokták mondani, hiszen a tömegközlekedés egyre sokrétűbb és fejlettebb, illetve személygépkocsival is szinte mindenki rendelkezik.

Azonban vannak olyan alkalmak is, amikor egy-egy helyen hosszabb időt el szeretnénk tölteni és hosszú lenne mindennap megtenni az oda-vissza utat. Egy nagyszerű szállás Esztergom városában megoldja azoknak a problémáját, akik itt szeretnének tartózkodni egy ideig, akár munkavállalás miatt, akár egyéb célból. Az egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy igen kedvező áron vehető bérbe és minél hosszabb időre akarja valaki lefoglalni, annál nagyobb kedvezményben részesülhet. 10 apartman várja a vendégeket, egyszemélyes ágyakkal, szekrényekkel, tévével, hűtővel, internet szolgáltatással és külön zuhanyzóval, WC-vel.

Az épületben található konyha is, illetve nappali, sőt, még egy kis udvar is tartozik hozzá. Akár egyedül, akár több fős társasággal keresgél, ez a szállás Esztergom városában biztosan tetszeni fog Önnek és társainak egyaránt!