Hallott már az ingyenes pályázatfigyelésről?

Pályázatfigyelés

Pályázatfigyelés

Aki úgy gondolja, hogy olyan egyszerű megírni egy pályázatot, az merőben téved. Még akkor sem könnyű, hogyha szakértője az adott témának, mint például a mezőgazdaság vagy a számítástechnika, programozás stb. Ez még önmagában nem fogja meggyőzni a pályázatot kiállító bizottságot arról, hogy érdemes a támogatást a vállalkozásunk javára ítélni. Mindenekelőtt a megfelelő pályázatra kell rábukkanni, ami ezzel együtt kedvező feltételekkel kecsegtet.

Tulajdonképpen semmi elköteleződéssel nem jár az ingyenes pályázatfigyelés: csupán regisztrálni kell hozzá. Ezután e-mail-ben hírlevél formájában, rendszeresen értesítést fogunk kapni az adott lehetőségekkel kapcsolatban. Ezzel sok időt spórolhatunk meg, hiszen nem kell több ezer pályázatot és azok feltételeit átnézni. Így mindig csak a releváns információk fognak megjelenni, amelyek valóban hasznosak lehetnek a céljaink megvalósítása érdekében.

Ha úgy döntünk, hogy megadjuk a telefonszámunkat (nem kötelező), akkor a forrascentrum.hu munkatársa felveszi velünk a kapcsolatot. Így jobb rálátást nyer a vállalkozás jelenlegi helyzetére, ezáltal pontosabb, személyre szabott ajánlatokat fogunk kapni e-mail-ben. A regisztrálás semmilyen kötelezettséget nem von maga után és rejtett költségeket sem tartalmaz, hiszen bankszámla adatokat sem kell megadni. Innentől kezdve már csak várni kell a megfelelő pillanatot, amikor végre a horogra akad az a bizonyos, kedvező feltételeket magába foglaló pályázat.

Hogyha nem szeretnénk elszalasztani a kínálkozó lehetőséget, akkor érdemes igénybe venni egy szakképzett pályázatíró munkáját. Így van a legnagyobb esélyünk arra, hogy elnyerjük az adott pályázatot. A kis- és középvállalkozásoknak még mindig ezek jelentik a legkedvezőbb támogatást, a kockázati tőke és a hitel mellett. A Forrás Centrum Kft. csapata kellő tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, így a konstrukciók közül képesek meghatározni, hogy a pályázatot, a hitelt, esetleg a kockázati tőkét válasszuk. A pályázatfigyelés segít rávilágítani a vissza nem térítendő forrásokra.