Dzsungel függöny különböző színben és méretben

Dzsungel függöny

Dzsungel függöny

Nyáron legszívesebben kiköltöznénk a szabadba, hogy élvezhessük a napsütést és a friss levegőt, azonban az otthoni teendők sokszor a négy fal közé zárnak. Ilyenkor az egyetlen megoldás, hogy kitárunk minden ajtót és ablakot, hogy a Nap melengető sugaraiból, a meleg levegőből, a nyár finom illataiból részesülhessünk.

A nyílászárókra azért jól jön a dzsungel függöny, ami a nézelődők elől kicsit kitakar, hiszen míg a jó időnek igen, addig a közönségnek nem szeretnénk teret engedni. A www.marazplast.hu oldalon máris megrendelheti ezt a praktikus eszközt, ami 90×200 centiméteres fix méretben, illetve teljesen egyedi méretekkel is igényelhető.

Az árakat ÁFA nélkül és azzal is megtekintheti, amelyekhez, természetesen, még a szállítási díj is hozzáértendő. Az elérhető színekről az ügyfélszolgálaton keresztül érdeklődhet, amit még a rendelés előtt érdemes megejteni. Ugyanakkor a dzsungel függöny mellett még számos lakásdekor terméket is megtalálhat, amelyekkel kellemesebbé, komfortosabbá teheti otthonát.