Csomagolás a PE fólia segítségével

PE fólia

Az élelmiszerek frissességének megőrzéséhez fontos a megfelelő csomagolás megválasztása. A PE fólia erre nagyszerű megoldás. Ezeket az anyagokat a felhasználók tekercsbeli kivitelben vásárolhatják meg, amit a termékek egységcsomaggá alakítására, megóvására használják.

A PE fólia elnevezés alatt olyan poliészter burkolót értünk, amelyikben az előállításkor bevitt feszültség hő hatására felszabadul és ennek köszönhetően zsugorodik. Tekintse meg a shop.zalapak.hu igen bőséges kínálatát!

A tömlők mindkét oldalt hegesztett tárolók, amelyekbe könnyen belehelyezhetőek a hosszúkás termékek is. Ezzel a felületüket megóvjuk a sérüléstől, portól és víztől.

A PE fólia fél tömlő ezzel szemben csak az egyik oldalt lezárt, így nagyobb dolgok csomagolására is alkalmas, mint például matracok, méretesebb fa, illetve műanyag eszközökre. Lezárása is nagyon egyszerűen történik, méghozzá ragasztószalag segítségével. Válassza ki az Önnek megfelelőt a webáruház polcairól! Amennyiben a PE fólia standard méretektől eltérő igénye van, kérje kollégáink segítségét, akik szívesen segítenek!